KATTOTEKET   MEDLEMSSEKRETERARE   LABYRINTEN
Avelshane, kull, omplacering   Kontaktlistor   Redaktion medlemsblad
Audrey Lind   Audrey Lind   Carin Sahlberg
421 46 Västra Frölunda   421 46 Västra Frölunda   Lisbeth Falling
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hit skickar du hälsointyg på PRA
och PK-brist inför annonsering
och till uppfödarregistret.
  Hit skickar du dina uppgifter till
vårt adressregister.

Hit skickar du artiklar och högupplösta bilder till medlemsbladet.

HEMSIDA, WEBMASTER
Susanna Wallebo

UTSTÄLLNINGSSAMORDNARE
Toril Kremmervik   Audrey Lind

PAWPEDSREGISTRATOR   PRA & PK, DNA-TESTER   ÖGONSPEGLINGSRESULTAT
Susanne Jönsson   Susanne Jönsson   Katinka Pålsson
Tjörnevägen 9   Tjörnevägen 9   Framnäsbacken 20, 5tr
231 38 Trelleborg   231 38 Trelleborg   171 66 Solna
070-894 03 86   070-894 03 86

Hit skickar du stamtavlor för
införande i PawPeds
      Hit skickar du dina ögonspeglingsresultat.

LOKALA KONTAKTOMBUD
SÖDRA SVERIGE   NORRA SVERIGE   FINLAND
Birgitta von Oelreich   Gunny Blomgren   Jaana Heikanen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Filipsgatan 28 7