• Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Hem Nyheter
Nyheter

Foton till Labyrinten

Labyrinten behöver foton!
Vi behöver fler foton av abessinier/somali till Labyrinten. Vi har som ambition att i varje nummer visa både abessinier och somali - och gärna katter från många olika ägare/uppfödare.
Får vi in för många bilder för det nummer som går i tryck i dagarna, sparar vi dem till nästa nummer.
För att bilderna ska göra sig bra i tryck måste de vara ganska högupplösta. Skicka bilderna till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den (skriv namn på katt, ägare och fotograf).

 

Hälsointyg

För att få resultat av hälsotester införda i PawPeds ska ögonspeglingsintyg skickas till Katinka och DNA-testintyg (både PRA och PK) skickas till Susanne.


Ögonspeglingsintyg
Katinka Pålsson, Framnäsbacken 20,
171 66 SOLNA

PRA-DNA intyg och PK intyg
Susanne Jönsson, Tjörnevägen 9,
231 38 TRELLEBORG


Intyg som du skickar in med anledning av att du vill annonsera en kull eller avelshane skickas dock alltid först till Audrey Lind ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ). Audrey skickar sedan DNA-intygen vidare till Susanne Jönsson för reg. i Pawpeds om du inte angivit annat.


Audrey svarar på frågor som gäller kattunge- och avelshaneannonseringen.


Resultat av PRA-DNA-test (rdAc-test) visas nu på Pawpeds hemsida. Vi har registrerat de intyg som hittills kommit in, men hoppas att många fler skall välja att visa sina testresultat i Pawpeds. Observera: Även om du tidigare meddelat resultat till Aby & Somaliringens "interna lista" så måste du nu även skicka en kopia på själva intyget, för att resultatet ska kunna läggas in i Pawpeds. (Pawpeds kräver nämligen uppgift om testdatum, och testande veterinär/laboratorium för att resultatet ska kunna registreras.) Vill du ha dina katters resultat i Pawpeds: skicka alltså kopia på intygen till Susanne på adress ovan. Det går också bra att maila inscannade intyg på e-postadress: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
Om din katt inte redan finns med i Pawpeds är det bra om du skickar med en kopia på stamtavlan.

 Samarbetspartner

Annons