Ungkatter och omplaceringar

Letar du efter en något äldre katt

Vuxna katter behöver ibland hitta nya hem. Anledningarna till att en vuxen katt omplaceras är många. Det kan till exempel bero på allergi i familjen eller att katten inte trivs i hemmet på grund av små barn eller andra katter. Vid en omplacering vet den nuvarande ägaren ofta vilket typ av hem katten behöver. Vi ber därför annonsörerna skriva en beskrivning av katten och kattens behov.  På den här sidan lägger vi även ut annonser med ungkatter. Ungkatter är kattungar som är över 4 månader och som fortfarande letar hem.

Som medlem kan du annonsera här:
63298293-high-quality-original-illustration-of-cat-paw-with-heart-isolated-on-white-background

Ungdjur Abessinier

Hanar födda 2022-12-15
 
Ace är en väldigt mysig och charmig liten kille. Full med fart och bus men gillar även att ligga nära och mysa eller i knät så fort tillfälle ges.
Angel är den som varit försiktigast i sin kull men ett riktigt litet busfrö, matglad och påhittig. Han ligger gärna i knät och myser.
 
Kontakt
Namn: Helene Rönnholm
Mail: aviendha@live.se
Telefon: +46(0)70-677 45 36
 
thumbnail_image0

Omplacering Somali

Hona 6 år
 
Gloria har titeln Grand International Champion. Hon är kastrerad och har en storlek på 3 kg. Hon har fött några kullar och har varit en fantastisk mamma till dessa. Då katteriet har ökat med några katter och just det, är inget som Gloria riktigt trivs med. Inte så att hon är elak eller dum, men hon drar sig lite undan och för hennes skull letar jag efter ”ett för alltid hem” som har mycket gos, kärlek och gärna möjlighet (inget krav) till utevistelse då jag tror att hon skulle trivas med det. Än så länge har hon varit innekatt, men utomhus korta stunder vid sommarhuset på landet.
 
Kontakt
Namn: Pia Ringholm
Mail: pi@tupplurens.se
 
2BB06B77-D6BF-41E8-968F-A2585727E547

Omplacering Abessinier

Honor 3,5 och 2 år
 

Cava (3,5 år) och hennes dotter Nova (2 år) letar efter ett nytt förevigt hem. De trivs jättebra tillsammans och skulle gärna hitta ett gemensamt hem där de får mycket kärlek och bus. De bor i lägenhet idag men skulle även trivas i hus (med eller utan tillgång till utevistelse).

Kontakt
Namn: Josefina Zidar
Mail: josefina.zidar@gmail.com
 

Just nu finns inga ungdjur eller Omplaceringar tillgängligt.

viltfärg somali sommar
Scroll to Top