Ungkatter och omplaceringar

Letar du efter en något äldre katt

Vuxna katter behöver ibland hitta nya hem. Anledningarna till att en vuxen katt omplaceras är många. Det kan till exempel bero på allergi i familjen eller att katten inte trivs i hemmet på grund av små barn eller andra katter. Vid en omplacering vet den nuvarande ägaren ofta vilket typ av hem katten behöver. Vi ber därför annonsörerna skriva en beskrivning av katten och kattens behov.  På den här sidan lägger vi även ut annonser med ungkatter. Ungkatter är kattungar som är över 4 månader och som fortfarande letar hem.

Som medlem kan du annonsera här:
thumbnail_Yunafönster

Omplacering Abessinier

Ch S*Nekayahs Yuna Yasmin ABY o Hona
Född: 2021-08-26

Hemma hos mig har det tyvärr uppstått stress och bråk med de andra katterna. Det är sorgligt att skiljas från en älskad katt men jag inser att situationen inte är hållbar.

Yuna är en vild och busig aby. Snabb, lekfull och äventyrlig. Mycket tillgiven och alltid med där det händer något. Gillar alla människor och att hoppa upp på axeln lika mycket som att sova under täcket i sängen. Men lätt uttråkad och kan då hitta på rackartyg eller bli deppig. Så hon behöver ett nytt hem med fart och fläkt; kanske med stora skolbarn. Hon är van vid sol och frisk luft på sommaren, under trygga förhållanden. Långt från farliga vägar eller helst med inhägnad altan/balkong eller kattgård på tomten.

Kontakt

Namn: Kristin Stenmark
Epost: aby@kattkristin.se
Telefon: +46(0)70-788 65 69

thumbnail_tuasallymyser

Omplacering 2 Abessinier

Härliga abessinier damerna Sally och Tua-Li söker ett nytt hem tillsammans där de kan få bo resten av sina dagar i lugn och ro. Hemma hos mig har det tyvärr uppstått stress och bråk med de andra katterna. Sally är 9 år och mamma till Tua-Li 7 år. De har alltid levt ihop och trivs tillsammans. Sally är en väldigt social och trygg katt som älskar alla, hennes dotter är lite mer ängslig för nytt folk och nya situationer. Men hennes mamma är hennes stora trygghet i livet så därför vill jag inte skilja dem åt. Båda är kastrerade och fria från sjukdomar. 
 
Kontakt

Namn: Kristin Stenmark
Epost: aby@kattkristin.se
Telefon: +46(0)70-788 65 69

thumbnail_230710_Moxie

Omplacering Abessinier

S*Windjammer’s Moxie X ,  ABY a var
Hona 3 år
 
Moxie är tre år gammal. Hon har fått en kull och kastrerades därefter, för ett år sedan. Nu har hon lite svårt att hävda sig mot de andra katterna och har inte hittat någon trygg plats i gänget. Därför behöver hon flytta till ett hem där hon får vara mer i centrum, vara den gosiga katt som jag vet att hon är men inte får utrymme att vara här. När vi får stunder tillsammans, bara hon och jag, spinner hon högt och älskar att vara nära mig.
 
Kontakt

Namn: Katarina Wolffram
Epost: katt@katteriet.se
Telefon: +46(0)70-693 91 51

thumbnail_Franz2

Omplacering Abessinier

Hane 2 år
 
Abessinier Hane som söker nytt hem
 
Kontakt

Namn: Torbjörn Sjögren, SVERIGE
Epost: torbjorn@abessinier.se
Telefon: 46(0)70-538 24 71

Just nu finns inga ungdjur eller Omplaceringar tillgängligt.

viltfärg somali sommar
Scroll to Top